Kerstverhaal (Twello)

DE MAN WERD UITEINDELIJK GEVONDEN / OP KERSTAVOND / ACHTER HET STUUR VAN EEN LEGE STADSBUS / MIDDEN IN EEN BESNEEUWD WEILAND / IN DE BUURT VAN GODVERGETEN TWELLO / ZE VONDEN DE BUS / MET DRAAIENDE MOTOR / ALLE VERLICHTING AAN / TOT DE ASSEN IN DE DREK / HIJ KON GEEN KANT MEER OP / MAAR HIJ HAD TOCH NIET MEER KUNNEN RIJDEN / ZO DRONKEN / ZO DRONKEN / ZIJN KINDEREN / ZIJN KINDEREN WILDEN ALTIJD / OP DE ACHTERSTE BANK VAN DE BUS / DUS DAAR ZATEN ZE OOK / SAMEN MET ZIJN VROUW / EEN HAASTIG INGEPAKTE REISTAS / EN EEN PAAR KNUFFELS / MAAR DAT WAS EEN ANDERE BUS / EENTJE DIE GEWOON REED / HIJ WIST ALLEEN NIET MEER / WAAR NAARTOE / HOE HARDER HIJ ZICH PROBEERDE TE HERINNEREN / WAAR NAARTOE / HOE BETER HIJ BEGREEP / DAT ZE WAREN OVERGESTAPT / UITGESTAPT / OVER EN UIT / OVER EN UIT / O JEZUS / NIET NU / NIET NU

Posted December 21st, 2014 in rant 'n rave.